Γίνε Συνεργάτης

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Access4all έχει ως στόχο την ανάδειξη των παροχών και των υπηρεσιών των καταλυμάτων και των χώρων Πολιτισμού ως προς την αντιμετώπισή τους στο θέμα της προσβασιμότητας και της συμπερίληψης.

Προτεραιότητά μας είναι η έγκυρη πληροφόρηση για τον κάθε προορισμό που διαθέτουμε στη λίστα μας, διευκολύνοντας την οργάνωση των ταξιδιών σας αλλά και της ψυχαγωγίας σας. 

Έχετε ενημερωθεί για το ποσοστό των οργανισμών που επισκέπτονται τα άτομα με ειδικές ανάγκες; 

Το 10% του πληθυσμού στην Ελλάδα αποτελείται από ΑμεΑ. Πιστεύουμε πως πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό.

Στην Access4all σας βοηθάμε να πλοηγηθείτε στην αλλαγή και να γίνεται ένας πραγματικά ανθεκτικός οργανισμός που στόχο έχει την συμπερίληψη αλλά και να χαρίσει στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία.

Εργάζεστε σε κάποιο χώρο Πολιτισμού, όπως μουσείο, βιβλιοθήκη, αρχαιολογικό χώρο ή ακόμη και στο θέατρο; Εργάζεστε σε κάποιο κατάλυμα και θέλετε να γνωρίσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε μια αλυσίδα προσβασιμότητας για ΑμεΑ;
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ιδιώτες, με Δήμους αλλά και με Δημόσιους φορείς.


Γιατί να γίνετε συνεργάτης μας;

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ένα δρόμο προς την προσβασιμότητα στους χώρους σας.

Σε έναν κόσμο που η ανάπτυξη είναι βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων μιας εταιρείας, σας βοηθάμε να πλοηγηθείτε στον τομέα της προσβασιμότητας, με σταθερά βήματα, αναγνωρίζοντας τις επιλογές σας και συνδυάζοντας διαφορετικές προσεγγίσεις για την επίτευξη των στόχων σας, ώστε να οδηγήσετε τον οργανισμό σας προς τα εμπρός, χωρίς άσκοπες ή ακόμη και επικίνδυνες για τους επισκέπτες σας κινήσεις.  

Ας δημιουργήσουμε κάτι όμορφο όλοι ΜΑΖΙ!

 

Συνεργασία με την Access4All

Συνεργασία με την Access4All

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας σε αρχικά στην Ελλάδα.

Για να συνεργαστείτε μαζί μας θα πρέπει να πληρείτε τις βασικές προϋποθέσεις τουλάχιστον σε 1 από τις 3 κατηγορίες μας. Αυτές είναι άτομα με κινητική αναπηρία, άτομα με οπτική αναπηρία και άτομα με ακουστική αναπηρία.

Πιστοποίηση Access4All

Πιστοποίηση Access4All

Η Access4All βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό παρέχοντας συμβουλευτική καθοδήγηση, με στόχο την προσβασιμότητα στους χώρους τους.

Η ομάδα μας παρέχει τη δυνατότητα πιστοποίησης σε όποια εταιρεία πληρεί τις προϋποθέσεις.

 

 

  • Ανάδειξη και προώθηση  των  ξενοδοχείων και των χώρων Πολιτισμού
  • Πιστοποίηση
  • Αναγνωρισιμότητα
  • Συμβουλευτική καθοδήγηση σε ξενοδοχεία και χώρους Πολιτισμού που θέλουν να αναβαθμίσουν τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους με στόχο την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία.
  • Παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης του έργου εξ ολοκλήρου από την ομάδα μας. (Σχεδιασμός, Μελέτη και Κατασκευή)

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει συντομα μαζί σας