Εκπαίδευση του προσωπικού στο Lazart Hotel Trademark Collection By Wyndham

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπαίδευση της Access4all σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών – Περιφερειακή Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας στο ξενοδοχείο Lazart Hotel.

Στόχος μας ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού του ξενοδοχείου με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Η Γενική Γραμματέας Κατερίνα Λορέντζου, ο Ταμίας Δημήτρης Μισερλής και η Εκπαιδεύτρια Κινητικότητας Φωτεινή Μπαξεβάνου επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο Lazart Hotel Trademark Collection By Wyndham στη Θεσσαλονίκη.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου που εργάζεται στους τομείς υποδοχής, reception και εξυπηρέτησης στα δωμάτια και το εστιατόριο εκπαιδεύτηκε στην κατάλληλη προσέγγιση και εξυπηρέτηση των ατόμων με οπτική αναπηρία, καθώς και στις τεχνικές συνοδείας. Επιπλέον, δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες για την διαμόρφωση συνθηκών προσβασιμότητας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα του εστιατορίου.

Η Access4all με τη συνεργασία και τη στήριξη Συλλόγων ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα στόχο έχει τη δημιουργία αλυσίδας προσβασιμότητας τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρία σε καταλύματα και χώρους Πολιτισμού.

Για θέματα σχετικά με την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στους χώρους σας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Access4all
Φειδίου 9, Αθήνα
6980367539
hello.access4all@gmail.com
https://access4all.gr/